banner.jpg

Zwitserse rust aan de Zeeuwse kust in Hofstede Bellas Artes

Wie van rust, ruimte en relaxen houdt, doet er goed aan een vakantie in Zeeland te boeken naar een van de gastenverblijven van Hofstede en kunstgalerie Bellas Artes in Kerkwerve (Schouwen-Duiveland). De sfeervolle gastverblijven liggen midden in de polders, weg van de hectiek van alledag......

 

Hofstede Bellas Artes

De verblijven zijn gevestigd in de voormalige veeschuur van een karakteristieke boerderij uit 1879 en nodigen uit om volledig te ontspannen. De eigenaren hebben een link met Zwitserland en dat is met name terug te zien in de warme inrichting van gastenverblijf Bella Vista, dat lijkt op een Zwitsers chalet, inclusief sauna. Zeeuwse sferen zijn vooral te vinden in Bellas Artes, waarbij je in een ligbad genietend van de stilte, heerlijk tot rust kunt komen. Beide verblijven hebben een eigen buitenruimte met uitzicht op de Schouwense landerijen. Authentieke houtkachels zorgen ervoor dat het ook tijdens kille avonden behaaglijk warm blijft. Een derde gastenverblijf is in april dit jaar geopend. Casa Alegria, een luxe verblijf met een Spaans tintje en gevestigd in de voormalige landbouwschuur beschikt over keuken en een grote luxe badkamer. Een tv ontbreekt, wel zijn er boeken, magazines en een cd-speler (met cd's) aanwezig.

 

De Hofstede ligt aan de rand van het stadje Kerkwerve op het eiland Schouwen-Duiveland. In de omgeving is volop te beleven, naast de vele fietsroutes en bezienswaardigheden als Neeltje Jans en het Watersnoodmuseum, zijn plaatsjes als Zierikzee en Brouwershaven een bezoekje waard. Ook wijnboerderij De Kleine Schorre ligt op korte afstand. Hier komt de heerlijke Pinot Gris vandaan die ook wordt geschonken in de business class van KLM. Je kunt hier rondleidingen krijgen door de wijngaard en wijnen proeven in het proeflokaal. Zo pak je naast Zeeland en Zwitserland ook nog een stukje Frankrijk mee! In de omgeving kun je goed eten, o.a. bij restaurant De Vierbannen, een persoonlijke favoriet van de eigenaren Alex en Susanne. Het moderne restaurant met twee menu's (brasserie en restaurant) ligt op een bijzondere locatie namelijk naast de caissons van het Watersnoodmuseum.

 

In het oude wagenhuis is een galerie gevestigd waar regelmatig exposities plaatsvinden. Naast kunst, kun je er ook servies en thee kopen. En bevalt de fles wijn die je bij aankomst krijgt, kun je deze hier ook bijkopen.Ten slotte is er een sfeervolle beeldentuin op het terrein aanwezig waar je heerlijk doorheen kunt wandelen.

 

Kijk voor de beschikbaarheid hier voor een heerlijke Zeeuwse vakantie.

Bent u de bedrijfseigenaar? Vraag een account aan om uw vermelding aan te passen