banner.jpg

Zeer luxe en modern ingerichte villa met sauna

Dit is weer een 'wow'. Sommige huizen zijn zo mooi en luxe ingericht dat ik er wel zou willen wonen. Neem nou deze vakantievilla, hypermodern ingericht en voorzien van inbouwsauna, overdekt terras, super keuken, luxe bedden en sfeervolle woonkamer. Waar kan ik boeken?


Vakantievilla voor 6 personen

De villa is geschikt voor maximaal 6 personen. Er zijn 3 slaapkamers aanwezig met fijne boxspringbedden. Twee slaapkamers beschikken over een TV. De hele woning is voorzien van een sfeervolle gietvloer met vloerverwarming. De woning beschikt over een afgesloten tuin met een trampoline. De verschillende terrassen zijn voorzien van o.a. een loungeset en 2 super-de-luxe ligbedden. Het overdekte terras biedt plaats aan de eettafel voor lange en zwoele zomeravonden. De woning is voorzien van een infrarood sauna. Er is wireless internet aanwezig en digitale TV zenders, dus ook bij minder mooi weer is het heerlijk toeven in deze woning. Bijzonder: kom je met een elektrische auto, dan kunt u uw auto opladen bij de woning. Een oplaadpunt is aangesloten bij de 2 privé parkeerplaatsen die bij de woning behoren.


Directe omgeving

De woning ligt op het bungalowpark 'Horizon' in het duingebied van Renesse, 1,5 km van het Noordzeestrand en 1,5 km van het dorp Renesse. Centraler kun je bijna niet zitten. Het park heeft een hoofdgebouw met receptie en wasserette en een speeltuin met speelweide. Op loopafstand ligt ook een supermarkt. Het  is een klein en rustig familiepark met vrijstaande bungalows op ruime kavels. Het park oogt verzorgd en heeft een groene uitstraling.

 

Renesse

Ondanks dat de grote groepen jongeren ieder jaar naar deze badplaats trekken, heeft Renesse ook zijn rustige en charmante kanten. Vanaf het begin van de twintigste eeuw is Renesse een badplaats. In 1915 kreeg het dorp een tramstation, dat na de watersnoodramp van 1953 verdwenen is. Het dorp maakt nu onderdeel uit van het gebied Westenschouwen waartoe ook Burgh-Haamstede behoort. Westenschouwen is een prachtig natuurgebied van bos (het grootste van Zeeland), duin- en vroongebied en Nationaal Park Oosterschelde. Het dorpje zelf heeft zo'n 1600 inwoners en bestaat uit een dorspskern met in het midden van de ring de Jacobuskerk, een gotisch gebouw waarvan de toren dateert van voor 1458. Rondom de ring bevinden zich veel cafés en restaurants.

 

Strand

De stranden zijn breed, schoon en zijn opgedeeld in verschillende typen. Zo zijn er familiestranden, natuurstranden, (water)sportstranden en zones voor naaktrecreatie en extreme sporten. Op al deze van karakter verschillende stranden gelden specifieke regels die er voor zorgen dat bezoekers veilig kunnen recreëren. Deze regels staan op borden die zich bij elke overgang bevinden. Op 3 locaties wappert de Blauwe Vlag, een internationale onderscheiding welke jaarlijks wordt toegekend aan stranden die schoon en veilig zijn. De vlag is toegekend op de overgangen Jan v. Renesseweg en Julianahoeve. Bij de drukste overgangen is tijdens het seizoen een post van de strandreddingsbrigade in bedrijf.

Bent u de bedrijfseigenaar? Vraag een account aan om uw vermelding aan te passen