banner.jpg

Vrolijk houten vakantiehuisje 'blue'

Dit is zo'n huisje dat je gelijk wilt boeken: een sfeervol houten huisje om vrolijk van te worden. En waar zou het haar naam toch aan te danken hebben? Volledig gerenoveerd en met een zonnige afgesloten tuin. Ideaal voor gezinnen met kinderen en mensen die houden van rust en natuur.

 

Sfeervol huisje met grote tuin

Het huis is geschikt voor 5 personen en is geheel gelijkvloers. Vanuit de hal kom je in een gezellige woonkamer met zit- en eethoek. De open keuken is modern ingericht met o.a. vaatwasser en combi-oven. Vanuit de keuken loop je zo het terras op om 's zomers lekker buiten te ontbijten aan de houten tuintafel. In de tuin staan ook een ruime picknicktafel en barbecue. Er zijn twee slaapkamers met tweepersoonsbeden er is een kleine slaapkamer met een eenpersoonsbed. Uiteraard beschikt het huisje over een t.v. met DVD speler, DVD's en gezelschapsspelletjes. In een apart washok is er een wasmachine en kleine diepvriezer.

 

Omgeving

Het huis ligt vlakbij de vuurtoren van Nieuw-Haamstede (bekend van het 250 gulden biljet!) op 15 minuten wandelen van het strand en 10 minuten fietsen van het dorp. Nieuw-Haamstede ligt in de kop van Westenschouwen, vlakbij het dorpje Burgh Haamstede en is met name geliefd bij de toeristen die houden van rust ruimte en natuur. De uitgestrekte stranden en de natuur zijn voor vele gasten de reden om regelmatig terug te keren naar dit mooie stukje Nederland. Het gebied is gekozen tot één van de mooiste plekken van Nederland. Het gebied is mooi in alle seizoenen. Het dichtstbijzijnde strand is te bereiken via het circa 600 m lange Vuurtorenpad door de duinen: het enige toegangspad tot het strand. In Nieuw-Hamstede is een kleine supermarkt gevestigd voor de dagelijkse boodschappen, zoals verse broodjes etc.

 

Strand

Het strand kent verschillende faciliteiten. Aan het begin van het Vuurtorenpad zijn er parkeerplaatsen en fietsenstallingen. Verder is er een sanitairgebouw aanwezig, dat 24 uur per dag open is en waar toiletten en voetdouches aanwezig zijn. Op het strand zijn strandcabines te huur en er staat een strandpaviljoen dat zomers open is. Het strand is gratis toegankelijk. Er is geen toezicht aanwezig. Gemeente Schouwen-Duiveland heeft regels gesteld aan het gebruik van het strand. Honden zijn toegestaan, maar deze moeten wel aangelijnd zijn. Het natuurgebied De Meeuwenduinen (220 ha) is vanwege de rust beperkt toegankelijk. Dus alleen op de gemarkeerde wandelroute en buiten het broedseizoen (15 maart tot 15 juli). Je kunt daar dan alleen wandelen onder leiding van een gids.

Bent u de bedrijfseigenaar? Vraag een account aan om uw vermelding aan te passen