banner.jpg

Vorstelijk familieverblijf in Badhotel Domburg

Genieten van een familievakantie aan zee? Voor ieder wat wils? Strand, lekker eten, luxe verblijf, leuke winkeltjes en natuurlijk veel activiteiten voor de kinderen? Het Badhotel is een heerlijke uitvalsbasis voor gezinnen in de gezellige badplaats Domburg.

 

Badhotel Domburg

Na Scheveningen is Domburg de oudste badplaats van Nederland. Al in de vroege 19e eeuw wisten de inwoners van Nederland, België, Engeland en Duitsland deze historische stad te vinden voor een ontspannende strandvakantie. Het Badhotel, dat in 1866 werd gebouwd, vervulde daar toen al een belangrijke functie voor. Ook nu is Domburg nog steeds een mooie badplaats met het Badhotel als historische blikvanger. Het statige pand is onlangs gerenoveerd en heeft daarmee een luxe en moderne uitstraling gekregen. Toch ademt het nog de sfeer uit van vroeger en waan je je voor even in de rustige wereld van anderhalve eeuw terug. Het hotel heeft ruime familiekamers, voorzien van een aparte kinderkamer en suite, die bestaan uit twee geschakelde hotelkamers. Ook kunnen kinderen in de gewone hotelkamer op een slaapbank slapen. Daarnaast zijn er nog vier speciaal ingerichte babykamers, voorzien van alle babybenodigdheden. Tijdig reserveren is hierbij wel gewenst. Kinderen t/m 3 jaar verblijven gratis (kosten voor een eventueel kinderbedje bedragen 15,- euro). De kosten voor kinderen van 4 t/m 11 bedragen 35,- euro per nacht.

 

Activiteiten voor de kids

Op een paar honderd meter ligt Terra Maris, hét museum voor natuur en landschap, met een uitgebreide tentoonstelling, landschapstuin, en vanaf april 2011 een nagebouwde middeleeuwse kasteelheuvel. Terra Maris ligt in natuurgebied De Manteling waar je heerlijk kunt wandelen en is gevestigd in de voormalige Orangerie van het naast gelegen Kasteel Westhove. In de omgeving zijn sowieso veel culturele activiteiten voor kinderen zoals de museumbunkers, het MuZEEum in Vlissingen of Deltapark Neeltje Jans waar ze naast een informatief programma over de deltawerken ook veel speelfaciliteiten hebben.

 

Natuurlijk kunnen ze zich ook prima vermaken in Zwemparadijs De Parel of in Het Arsenaal, een piratenpark in Vlissingen. Voor kinderen tot 12 jaar zijn er ook voldoende (binnen)speelparken waar ze kunnen rennen en klauteren. Ook kun je in de omgeving prima eten met je kroost. Een beetje afhankelijk van de leeftijd, zijn er tal van eetgelegenheden met speelfaciliteiten.

Bent u de bedrijfseigenaar? Vraag een account aan om uw vermelding aan te passen