banner.jpg

VIP-vakantiehuis met buiten wellness

Een statige villa als deze is helaas niet voor iedereen weggelegd om in te wonen. Maar voor een vakantie, zeker met meerdere gezinnen of een grote familie is het toch mogelijk om dit mooi gelegen pand tijdelijk te bewonen. Met een privé-wellness en aparte speelruimte voor kinderen voldoet het aan de luxe verwachtingen. Het ligt bovendien op een toplocatie: in een bosrijke omgeving, op loopstand van het strand en de Noordzee. Kortom: een buitenkans van een buitenhuis.

 

Villa voor 10 personen

De woning biedt ontzettend veel ruimte. Het telt maar liefst 5 slaapkamers en 3 badkamers. 2 slaapkamers bevinden zich op de begane grond waarvan er één beschikt over een privé-badkamer. De andere drie ruime slaapkamers en een badkamer bevinden zicht op de eerste verdieping. De woning biedt verschillende zithoeken en heeft een grote open keuken die van alle gemakken is voorzien. Onder de woning is een schitterende ruimte waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen. De kroon op deze locatie is de buiten wellness met infrarood sauna. Zelfs een buitendouche is aanwezig, die ook heerlijk is om even onder af te spoelen na een stranddag. De terrassen zijn gedeeltelijk overkapt, waardoor je ook bij minder weer heerlijk buiten kunt genieten.

 

Renesse

Het centrum van Renesse, met zijn gezellige terrasjes en restaurants bevinden zich op loopafstand. Vanaf het begin van de twintigste eeuw is Renesse een badplaats. In 1915 kreeg het dorp een tramstation, dat na de watersnoodramp van 1953 verdwenen is. Het dorp maakt nu onderdeel uit van het gebied Westenschouwen waartoe ook Burgh-Haamstede behoort. Westenschouwen is een prachtig natuurgebied van bos (het grootste van Zeeland), duin- en vroongebied en Nationaal Park Oosterschelde. Het dorpje zelf heeft zo'n 1600 inwoners en bestaat uit een dorspskern met in het midden van de ring de Jacobuskerk, een gotisch gebouw waarvan de toren dateert van voor 1458. Rondom de ring bevinden zich veel cafés en restaurants.

 

Strand

De stranden zijn breed, schoon en zijn opgedeeld in verschillende typen. Zo zijn er familiestranden, natuurstranden, (water)sportstranden en zones voor naaktrecreatie en extreme sporten. Op al deze van karakter verschillende stranden gelden specifieke regels die er voor zorgen dat bezoekers veilig kunnen recreëren. Deze regels staan op borden die zich bij elke overgang bevinden. Op 3 locaties wappert de Blauwe Vlag, een internationale onderscheiding welke jaarlijks wordt toegekend aan stranden die schoon en veilig zijn. De vlag is toegekend op de overgangen Jan v. Renesseweg en Julianahoeve. Bij de drukste overgangen is tijdens het seizoen een post van de strandreddingsbrigade in bedrijf.

Bent u de bedrijfseigenaar? Vraag een account aan om uw vermelding aan te passen