banner.jpg

Riante familiebungalow 'Holy Lieza' met grote tuin

Heerlijk familiehuis op een grote lap grond. Groot, vrijstaand, gelijkvloers, 4 slaapkamers en 2 badkamers en uitzicht op natuurgebied de Zeepeduinen. Ideaal voor een familievakantie.

 

Holy Lieza

De achtergrond van de naam is mij niet helemaal duidelijk. Maar dat het een 'goddelijk' verblijf is, wel. Je kunt er  met maximaal 8 personen (of twee gezinnen) verblijven want het heeft 4 slaapkamers en twee badkamers. In de lente is het omringd door honderden narcissen die de herten laten staan. In de zomer geniet je van een heerlijke tuin met kinderspeelhuisje, schommel, bergskelter, schelpenbadje en diverse terrassen waarvan één gekoppeld aan de masterbedroom. In de herfst buiten gezellig fietsen, wandelen langs zee en stadjes bezoeken. Er zijn spelletjes en volop boeken voorradig om in de woonkamer te toeven bij de open haard. In de winter knusse rustige omgeving om de feestdagen met familie door te brengen,


Het huis beschik verder over een ruime woonkamer met open haard, modern ingerichte keuken met o.a. magnetron, koelkast met vriesvak en vaatwasser. Drie slaapkamers beschikken over met 2 één persoonsbedden (2.10 cm lang) en 1 kamer heeft een stapelbed en kinderledikant. Ook zijn er een wasmachine en droger aanwezig. Voor de kinderen is er een Bergerskelter, kinderspeelhuisje, schelpbadje en een schommel aanwezig.

 

Nieuw-Haamstede

Nieuw-Haamstede ligt in de kop van Westenschouwen, vlakbij het dorpje Burgh Haamstede en is met name geliefd bij de toeristen die houden van rust ruimte en natuur. De uitgestrekte stranden en de natuur zijn voor vele gasten de reden om regelmatig terug te keren naar dit mooie stukje Nederland. Het gebied is gekozen tot één van de mooiste plekken van Nederland. Het gebied is mooi in alle seizoenen. Het dichtstbijzijnde strand is te bereiken via het circa 600 m lange Vuurtorenpad door de duinen: het enige toegangspad tot het strand. In Nieuw-Haamstede is een kleine supermarkt gevestigd voor de dagelijkse boodschappen, zoals verse broodjes etc.

 

 

Strand

Het strand kent verschillende faciliteiten. Aan het begin van het Vuurtorenpad zijn er parkeerplaatsen en fietsenstallingen. Verder is er een sanitairgebouw aanwezig, dat 24 uur per dag open is en waar toiletten en voetdouches aanwezig zijn. Op het strand zijn strandcabines te huur en er staat een strandpaviljoen dat zomers open is. Het strand is gratis toegankelijk. Er is geen toezicht aanwezig. Gemeente Schouwen-Duiveland heeft regels gesteld aan het gebruik van het strand. Honden zijn toegestaan, maar deze moeten wel aangelijnd zijn. Het natuurgebied De Meeuwenduinen (220 ha) is vanwege de rust beperkt toegankelijk. Dus alleen op de gemarkeerde wandelroute en buiten het broedseizoen (15 maart tot 15 juli). Je kunt daar dan alleen wandelen onder leiding van een gids.

Bent u de bedrijfseigenaar? Vraag een account aan om uw vermelding aan te passen