banner.jpg

Luxe wellness in Zeeuwse Hamptons - Noordzee, Hotel & Spa

Noordzee, Hotel & Spa dat met zijn witte muren en rode leitjes direct in het oog springt is recentelijk verbouwd tot een luxe en stijlvol viersterren-hotel dat qua uitstraling doet denken aan de Hamptons (luxueuze stranden bij New York). Het beschikt over uitgebreide wellness-faciliteiten en is in tegenstelling tot de Hamptons nog steeds goed betaalbaar.


Noordzee, Hotel & Spa

De eigenaren hebben zich dan ook laten inspireren door de stijl van 'Long Island' die op veel plekken in het hotel is terug te vinden. Zo is er de 'Hampton Bay Suite' en de 'Long Island Junior Suite', elk met hun eigen karakteristieke indeling. Ook andere thema's en landen zijn terug te vinden in de indeling van de verschillende kamers, zoals de 'Boterokamer' met zwoel Zuid-Amerikaanse accenten. Wie echt van het uitzicht wil genieten, boekt natuurlijk de 'Torenkamer' in de nok van het pand, met een 360 graden panoramaview. In de lounge van het hotel kun je, zeker als het buiten niet al te warm is, in alle rust een krant of boek lezen. In het restaurant kun je genieten van heerlijke Zeeuwse zaligheden met bijpassende wijnen. Het hotel ligt in de duinen van Cadzand-Bad, in het uiterste Zuid-Westen van zowel Zeeland. Cadzand-Bad doet sinds de jaren '50 al dienst als badplaats, maar is vooral de laatste tijd weer in opkomst. Niet in de laatste plaats door de strategische ligging ten opzichte van België en in de invloed van het mondaine Knokke dat praktisch naast de deur ligt. Vanuit het hotel kun je Knokke al zien liggen en als je tijd hebt, is het zeker een bezoekje waard. Evenals natuurgebied Het Zwin dat over een een lengte van 2,3 km tussen Cadzand-Bad en Knokke in ligt. Het natuurgebied ligt praktisch naast de deur en leent zich uitstekend voor een mooie wandeling of fietstocht naar Knokke.

 

Wellness arrangement

Het hotel biedt heerlijk ontspannende activiteiten. Het pas gerenoveerde wellness center beschikt over een Finse- en een biosauna, een Turks stoombad, een whirlpool, een zwembad, een relaxruimte met voetenbaden en verwarmde lougebedden en natuurlijk een uitgebreid beauty- en massageprogramma. Sinds kort beschikt de wellness ook over een privé wellness welke exclusief is af te huren. Badjas en slippers liggen al te wachten op de hotelkamer. Het hotel heeft een heerlijk wellness arrangement om hier optimaal van de kunnen genieten.

Bent u de bedrijfseigenaar? Vraag een account aan om uw vermelding aan te passen