banner.jpg

Luxe 5- pers. appartement op Port Zélande

De naam 'Port Zélande' doet je vermoeden dat je hier in Zeeland bent maar feitelijk ligt deze uitgestrekte jachthaven aan het Grevelingenmeer op het eiland Goeree Overvlakee. Nabij Ouddorp om precies te zijn. Toch is het niet helemaal onlogisch om het zo te noemen want het is de 'poort naar Zeeland', een letterlijke vertaling dan. Een heerlijke plek om Zeeland vanaf het water te verkennen of om gewoon tot rust te komen. Niet alleen de Zeeuwse binnenwateren zijn goed te bereiken, ook ligt het Noordzeestrand op maar een paar kilometer afstand.

 

Luxe 5-persoons appartment

BHVK, specialist in de verhuur van luxe vakantiewoningen, heeft hier een mooi appartement voor maximaal 5 personen: Port Nautic genaamd, een toepasselijker naam. Het luxe appartement is feitelijk een soort penthouse want op de bovenste verdieping gelegen heeft het vrij uitzicht over de hele jachthaven en heb je altijd zon op je terras (mits hij schijnt natuurlijk). Het beschikt over twee slaapkamers met fijne bedden (matrasmaat 90x200) en twee luxe badkamers, waarvan één beschikt over een ligbad. De royale living heeft een fijne zithoek en flatscreen tv. Vanuit hier kijk je uit over de jachthaven. De aangrenzende keuken is voorzien van alle luxe en beschikt over openslaande deuren naar het terras. Het hoekterras is voorzien van een heerlijke loungeset die uitnodigt om heerlijk op tot rust te komen, bijvoorkeur met een ondergaande zon en een glas wijn. 

 

Port Zélande

Het appartment en ook de locatie op Port Zélande is geschikt voor jong en oud. Zowel als stel als met het gezin kun je je hier prima vermaken. Voor de allerkleinsten is er een speeltuintje aanwezig maar ook in het subtropisch zwembad kunnen kinderen zich prima vermaken. Verder zijn er een sauna, bowlingbaan en schoonheidssalon te vinden. Maar er is uiteraard ook volop te doen op het water: van (leren) zeilen, kiten, varen met een motorboot tot waterjump, vliegeren of gewoon lekker uitwaaien door middel van een strandwandeling. Op loopafstand liggen een paar retaurantjes maar ook trendy strandtenten zijn goed te bereiken.

Bent u de bedrijfseigenaar? Vraag een account aan om uw vermelding aan te passen