banner.jpg

In een Safaritent op een boerderij - Boerderijcamping De Paardenwei

Boerderijcamping De Paardenwei is, zoals de naam al zegt, een camping op een (actieve) boerderij met paardenmelkerij. Maar het principe 'kamperen bij de boer' is hier wel wat verder uitgewerkt, want de voorzieningen zijn zeer uitgebreid en volledig ingericht op de hedendaagse behoeften.

 

Ingerichte Safaritenten

Zo staan er twee volledig ingerichte safaritenten op het terrein (maximaal 6 personen per tent) voorzien van een volledige 'huisraad', bedden, zit- en eethoek, allen van sfeervol sloophout gemaakt. Buiten, op het houten terras, staat een tuinset om heerlijk buiten te zitten. Deze manier van kamperen (ook wel glamping genaamd) is helemaal van deze tijd.

 

Paardenmelkerij

Met het strand op een paar km afstand, valt er voldoende te beleven. Niet in de laatste plaats op de camping zelf. Een van de schuren is helemaal ingericht als gemeenschappelijk gastenverblijf. Je kunt er (binnen of buiten op het terras) een kopje koffie drinken, informatie over de omgeving doornemen of door het raam kijken naar de paarden die in de aangrenzende ruimte verblijven. Voor kinderen is er een binnenspeelruimte waar ze -net als in een gymzaal - kunnen klauteren of springen op de trampoline. Paardenliefhebbers komen hier helemaal aan hun trekken. In de zomer worden veel activiteiten ondernomen om het gebied van paardenrecreatie, van trektochten tot paardenmelkerijen. Je kunt dan zelfs een ijsje van paardenmelk eten.

 

Beautyproducten van paardenmelk

De familie Nortier is een zeer ondernemende familie die voortdurend bezig is met het verbeteren en vernieuwen van hun productaanbod. Niet alleen vanuit recreatief oogpunt, maar ook waar het gaat om natuurproducten zoals paardenmelk en beautyproduct Zeeuwse pakking van paardenmelk. Ben je benieuwd naar de werking hiervan? Dan kun je terecht bij het beautycentrum van Hotel Noordzee in Cadzand (ca. 10 km van Oostburg).

 

Meer informatie over Boerderijcamping De Paardenwei vind je hier .

Bent u de bedrijfseigenaar? Vraag een account aan om uw vermelding aan te passen