banner.jpg

Glamping op boerenhofstede - Landgoed Twistvliet

Het is geen tent, het is geen huis, het is een 'lodge' oftewel een primitief houten huisje dat midden in de polders van Walcheren ligt op Landgoed Twistvliet. Dit is een hofstede camping en recreatieboerderij in een 13 hectare nieuw natuurgebied met weilanden en wandelpaden en op maar 1 km van de zee, strand en duinen. Hier vind je verschillende gastenverblijven en een hoofdboerderij met terras waar ook kan worden gegeten (in samenwerking met culinair restaurant De Campveerse Toren) en gedronken.

 

Houten Lodge

De Lodge is dus een houten huisje met een linnen dak, ingericht met Engelse meubels. Ze hebben twee slaapkamers (een met een stapelbed), een zithoekje en keukenblok en houten veranda. Een leuk alternatief voor kamperen. Op het landgoed zelf is voldoende te beleven want naast algemene voorzieningen als fietsverhuur (eventueel met goedgevulde picknickmand!), kun je ook een ritje maken met paard en wagen.

 

Veelzijdige omgeving

Daarnaast is het een prima uitvalsbasis voor een dagje strand of tripjes naar Veere, Domburg en Middelburg. Naast Vrouwenpolder ligt ook Oranjezon. Dit circa 400 hectare grote gebied wordt beheerd door Stichting Het Zeeuwse Landschap en maakt deel uit van de Manteling van Walcheren. In 1988 werd het gebied aangewezen als natuurmonument.

 

In de omgeving zijn ook veel culturele activiteiten voor kinderen zoals de museumbunkers, het MuZEEum in Vlissingen of Deltapark Neeltje Jans, waar ze naast een informatief programma over de deltawerken ook veel speelfaciliteiten hebben. Bij minder goed weer kunnen ze zich ook prima vermaken in Zwemparadijs De Parel of in Het Arsenaal, een piratenpark in Vlissingen. Voor kinderen tot 12 jaar zijn er ook voldoende (binnen)speelparken waar ze kunnen rennen en klauteren. En een beetje afhankelijk van de leeftijd, zijn er tal van eetgelegenheden met speelfaciliteiten.

 

 

Bent u de bedrijfseigenaar? Vraag een account aan om uw vermelding aan te passen