banner.jpg

Glamping in Oostkapelle - Campingpark Ons Buiten

Glamperen is al een aantal jaar de kampeertrend en natuurlijk gaan wij in Zeeland daar ook in mee. Bij vakantiepark Ons Buiten hebben ze dit principe op een bijzondere manier uitgebouwd. Naast de traditionele kampeerplaatsen, vind je hier 'bijzondere kampeerplaaten' en luxe accommodaties voor optimaal comfort of zoals Ons Buiten het noemt: Ons idee van een optimaal BUITENgevoel. 

 

Bijzondere kampeerplekken

Glamperen op Ons Buiten kan op verschillende manieren. Zo zijn er 'bijzondere kampeerplekken' zoals Luxe Comfortplekken met extra veel ruimte en privésanitair, Relaxplekken hebben een hangmat en loungeset, Vreemde vruchtenplekken (in de voormalige boomgaard)  beschikken over een vogelhuisje waar kinderen in kunnen slapen en op het afsluitbaar verlde van de Dreumesplekken kunnen de allerkleinsten veilig spelen op een afsluitbaar veldje.

 

Accommodaties

Wil je echt glamperen, dan zijn er Zeeuwse Strandhuisjes of Buitensuites, luxe ingerichte accommodaties voorzien van zonnig terras. Ook kun je kiezen voor een van de nieuwe Buitenchalets. Zeeuws Reisje gaat deze zelf uitproberen in de zomervakantie! Zo combineer je het buitengevoel en de gezelligheid van een camping met het comfort van een huisje.

 

Verschillende (binnen)speeltuintjes, een dierenweide, trampoline, (binnen)zwembad met apart kleuterbad en kinderanimatie zorgen ervoor dat kinderen zich geen moment hoeven te vervelen. Maar ook excursies, workshops en kinderdiners worden georganiseerd. Volwassenen kunnen zich laten masseren in de Zeeuwse wellness, een uitgebreid saunacomplex met verschillende sauna's, stoombad en dompelbad. En wil je liever op je terras een boekje lezen? Haal die dan uit de nieuwe openbare boekenkast. Ons Buiten biedt een compleet programma en behoort dan ook volgens Zoover, tot de beste 25 campings van Nederland te behoren.

 

Ons Buiten ligt in het plaatsje Oostkapelle, vlakbij Domburg op 2 km van het strand. Op loopafstand van het dorp dat in de zomer bruist met retaurantjes, terrasjes en winkeltjes.

Bent u de bedrijfseigenaar? Vraag een account aan om uw vermelding aan te passen