banner.jpg

Glamping in een Indianentent bij camping De Bokkesprong

Om te ervaren hoe het vroeger was om als een Indiaan te leven, hoef je niet naar Noord- of Zuid-Amerika af te reizen. In Vrouwenpolder kun je overnachten in een originele Indianentent of te wel een Tipi, voor sommigen beter bekend als een Wigwam. Eigenaresse Jacqueline Koolhaas kwam via een vriendin in aanraking met de Tipi's en was daar (en in het verlengde daarvan de Indiaanse cultuur) zo van onder de indruk dat zij besloot om op haar eigen minicamping een Indianendorp te bouwen.

 

Ingerichte Tipi's

Inmiddels staan er drie grote Lakota Tipi's op een apart daarvoor ingericht terrein omgeven door natuur. Deze kunnen worden gehuurd voor een bijzondere kampeerervaring, eventueel samen met een kleine Tipi indien een gezin of groep uit meer dan vier personen bestaat. De Tipi's zijn voorzien van vier bedden, een keukentje met bijbehorende keukengerei zoals servies, pannen, bestek en koffiezetapparaat. Tevens is er een elektriciteitsaansluiting aanwezig. De tipi's kunnen aan de bovenkant gedeeltelijk worden open gezet, zodat je s'avonds kunt genieten van de maan en de sterrenhemel.

 

Daarnaast kan gebruik worden gemaakt van algemene voorzieningen zoals douche, toilet, koelkast, vriezer en wasmachine. Ook kun je er fietsen huren, inclusief kinderzitjes. De Tipi's maken onderdeel uit van een minicaming. Met ruime plekken, veel dieren, speeltoestellen en een recreatieruimte is het een ideale plek voor gezinnen met kinderen.

 

Veel te doen met kids

In de omgeving is volop te beleven. Het strand van Vrouwenpolder ligt op een paar minuutjes fietsen. Maar ook leuke stadjes als Domburg en Veere liggen dichtbij. In de omgeving zijn ook veel culturele activiteiten voor kinderen zoals de museumbunkers, het MuZEEum in Vlissingen of Deltapark Neeltje Jans, waar ze naast een informatief programma over de deltawerken ook veel speelfaciliteiten hebben. Maar buiten dit cultureel aanbod, kunnen ze zich ook prima vermaken in Zwemparadijs De Parel of in Het Arsenaal, een piratenpark in Vlissingen. Voor kinderen tot 12 jaar zijn er ook voldoende (binnen)speelparken waar ze kunnen rennen en klauteren. En een beetje afhankelijk van de leeftijd, zijn er tal van eetgelegenheden met speelfaciliteiten.

 

Meer informatie over Minicamping De Bokkesprong vind je hier .

Bent u de bedrijfseigenaar? Vraag een account aan om uw vermelding aan te passen