banner.jpg

Gezellig vakantiehuisje bij dorp, bos en strand

Dit vakantiehuisje doet mij denken aan de vakanties in mijn eigen jeugd. Een knus huis in een omgeving met veel ruimte om te spelen en natuur om in te ontdekken. En, zoals bijna alles in Zeeland, op maar een paar kilometer van het strand.

 

5-persoons vakantiehuisje

Deze gelijkvloerse vakantiebungalow ligt op het mooiste plekje van een kleinschalig vakantieparkaan de duinrand van Burgh (van Haamstede) en direct naast een groot wandelgebied van boswachterij Westerschouwen. Het park telt 18 woningen en beschikt over een leuk speelveld voor kinderen met schommel en glijbaan. Kinderen kunnen zich overigens ook uitstekend vermaken in de riante tuin (700m2) die om de woning heen ligt.

 

De 'chalets' van tegenwoordig zijn op dit type vakantiewoning geinspireerd. Maar hier treft je nog het originele stenen model met grote tuin, een open haard maar uiteraard ook aangepast aan de wensen van deze tijd. De woning beschikt over 3 slaapkamer en is geschikt voor maximaal 5 personen. De knusse woonkamer (met open haard) grenst aan de eetkamer met moderne open keuken (o.a. met afwasmachine). In de hele woning ligt 'verharde vloerbedekking' dus mensen met allergie kunnen hier prima vertoeven. In de slaapkamers is hij zelfs pas vernieuwd.

Bent u de bedrijfseigenaar? Vraag een account aan om uw vermelding aan te passen