banner.jpg

Dineren in klassieke sferen in Badhotel Domburg

Na Scheveningen is Domburg de oudste badplaats van Nederland. Al in de vroege 19e eeuw wisten de inwoners van Nederland, België, Engeland en Duitsland deze historische stad te vinden voor een ontspannende strandvakantie. Het Badhotel, dat in 1866 werd gebouwd, vervulde daar toen al een belangrijke functie voor. Ook nu is Domburg nog steeds een mooie badplaats met het Badhotel als historische blikvanger.


Het Badhotel Domburg

Het statige pand is onlangs gerenoveerd en heeft daarmee een luxe en moderne uitstraling gekregen. Toch ademt het nog de sfeer uit van vroeger en waan je je voor even in de rustige wereld van anderhalve eeuw terug. Het telt 116 kamers, variërend van een standaard 2-persoonskamer tot een junior suite. Het Badhotel volop de gelegenheid om te ontspannen. Naast een wellnesscentrum met sauna en zwembad heeft het ook een zogeheten 'vitaalinstituut' waar ervaren schoonheidsspecialistes en therapeutes de gasten weer helemaal in balans brengen. Ook heeft het Badhotel een eigen fitnessruimte.

 

Op culinair gebied kun je hier goed terecht. In restaurant Zee&Land worden gerechten bereid uit de 'Nieuwe Nederlandse Keuken' waarbij oorspronkelijke smaak gekoppeld wordt aan nieuwe bereidingswijzen. In Grand-Café 1866 kun je terecht voor een heerlijke lunch en in de Bibliotheek van het hotel wordt dagelijks een 'afternoon tea' geserveerd.

 

Badhotel Domburg

Domburgseweg 1-A

4357 BA Domburg
Telefoon: +31(0)118-588888

E-mail: info@badhotel.com

 

Website

Bent u de bedrijfseigenaar? Vraag een account aan om uw vermelding aan te passen