banner.jpg

Diner in het St.Tropez aan de Noordzee, Zuiderduin Beachhotel

Het Fletcher Zuiderduin Beachhotel is een 4-sterrenhotel op een toplocatie, ideaal voor gasten die optimaal willen genieten van een heerlijke strandvakantie. Het ligt direct in de duinen tussen Westkapelle en Zoutelande en daarmee pal aan zee. Binnen een paar stappen sta je letterlijk met je voeten in het zand of lig je onder een parasol van Beachclub Zuiderduin, te vinden aan de andere kant van de duinen.

 

Het hotel biedt een breed scala aan faciliteiten voor optimaal comfort. In de zomermaanden kun je er een strandcabine bij huren, voorzien van windscherm en twee stoelen. Maar ook bij het hotel zelf zijn er verschillende voorzieningen voor zowel een actief als ontspannen verblijf. Er is naast een sauna en solarium ook een tennisbaan en professioneel voetbalveld voor de sportieve badgasten aanwezig. Vanaf het terras heb je uitzicht op het verwarmde buitenzwembad (met apart kinderbad) en ligstoelen waar je gratis gebruik van kunt maken. Bijzonder is ook het helikopterplatform waar een helikopter kan landen om je mee te nemen voor een rondvlucht over de Zeeuwse eilanden!

 

Franse en Zeeuwse zaligheden

In het restaurant worden gerechten geserveerd die hun origine vinden in de Franse keuken met Zeeuwse invloeden, zoals mosselen, zalm, schol, tongfilet, sardientjes, paling en kreeft. Maar ook de vleesliefhebbers komen aan hun trekken: in de maanden juli en augustus kun je bij goed weer aanschuiven bij de BBQ. En trek je er een dagje op uit met de fiets, dan kun je voor onderweg een goedgevulde picknickmand met Zeeuwse lekkernijen bestellen. Ook in Beachclub Zuiderduin dat bestaat uit  twee boven elkaar gelegen delen, kun je 's zomers (vanaf april) heerlijk loungen, genietend van een glaasje champagne of dineren met uitzicht op de ondergaande zon.

Bent u de bedrijfseigenaar? Vraag een account aan om uw vermelding aan te passen