banner.jpg

Dicht mee in B&B Vers 1 en Vers 2

Op de grens van Middelburg en Vlissingen, ligt Bed and Breakfast Vers 1 en Vers 2. Aan de naam van B&B kun je afleiden dat eigenaresse Vera een passie voor poëzie heeft. Dit thema is dan ook op diverse plekken in de B&B terug te vinden.


B&B Vers 1 en Vers 2

De Bed & Breakfast, gelegen in een jaren '30 woning, heeft twee sfeervolle kamers (Vers 1 en Vers 2) op de eerste verdieping. Ze zijn te bereiken via een eigen ingang en beschikken ieder over een eigen badruimte, zitje, waterkoker en t.v. Bij mooi weer kun je in de diepe en prachtig aangelegde achtertuin van de B&B heerlijk zitten, onder andere in een van de twee authentieke strandhuisjes. Een originele manier om de strand in je tuin te halen! Ook het ontbijt kan hier geserveerd worden. Liever in de serre of op je eigen kamer? Dan kan ook, je geeft de dag van te voren aan waar (en hoe) je wilt ontbijten. Dit typeert de gastvrijheid van de B&B: je kunt de gezelligheid opzoeken, maar ook kiezen voor de privacy en rust van je eigen kamer.

 

Eigenaren Kees en Vera komen oorspronkelijk uit de omgeving van Rotterdam maar hadden altijd al de wens om zich in Zeeland te vestigen. Toen de mogelijkheid zich voordeed en het juiste huis voorbijkwam, twijfelden zij dan ook geen moment en maakten de stap. Nu, 5 jaar later, zijn ze helemaal thuis in Zeeland en kunnen ze hun gasten alles vertellen over de mooie omgeving. Wil je die al fietsend verkennen, dan kun je gebruikmaken van de twee fietsen die je tegen een vergoeding kunt lenen. Voor een tochtje naar het centrum van Middelburg of een leuk restaurant in de omgeving, kun je gebruikmaken van de 'stadsfietsen' van de B&B. Maar je kunt natuurlijk ook je eigen fietsen meenemen.

 

De gezelligheid van de stad....

Vanuit de B&B sta je binnen 15 minuten in het centrum van Middelburg of Vlissingen. Middelburg kenmerkt zich voornamelijk door de vele monumentale huizen, Middeleeuwse straatjes en pittoreske pleintjes. Bezoek het Zeeuws Museum, de Abdij of maak een stadswandeling om een aardige indruk van Middelburg te krijgen, een stad die al in de 9e eeuw is ontstaan. Vlissingen heeft een heel ander karakter. Het is echt een maritieme stad met de boulevard als voornaamste trekpleister. Hier is het standbeeld van Michiel de Ruyter te bewonderen, een van de bekendste zeehelden ui de Nederlandse geschiedenis en voormalig inwoner van Vlissingen. Om een goed beeld te krijgen van de maritieme geschiedenis van Vlissingen, bezoek je het MuZEEum.

 

Of de rust van het platteland

Wie liever de rust opzoekt, kan per (elektrische) fiets de omgeving verkennen. Maak een tocht langs het strand, door de duinen, de polders of het bos. Onderweg doe je historische dorpjes aan en rust je uit op het terras van een van de vele restaurantjes of eetcafés.

 

Bent u de bedrijfseigenaar? Vraag een account aan om uw vermelding aan te passen