banner.jpg

Domburg, Middelburg en Zoutelande: Bomont

Al jarenlang is BoMonT dé winkelketen in Zeeland met sportieve en stijlvolle merken als Gaastra en McGregor in combinatie met een sfeervolle Lifestyle afdeling met stijlvolle woonaccessoires van o.a.Rivièra Maison en Riverdale. Voor de kids is er een uitgebreide collectie met trendy merken.

Bomont, een begrip in Zeeland

 

BoMonT (voorheen Bouwman) de winkelketen met kleding en woonaccessoires is al jaren een begrip in Zeeland. Sinds 2012 siert de nieuwe naam Bomont de gevels, het verhaal startte echter 22 jaar geleden in Domburg, waar men ooit begon met cadeauartikelen en gedurende de  jaren groeide het bedrijf tot wat het nu is geworden: een prachtig winkelconcept met zes filialen verspreid over heel Zeeland met mooiste modemerken voor het hele gezin, eigentijdse woonaccessoires en bijzondere cadeaus.

 

Zowel dames als heren kunnen hier terecht voor de sportieve en stijlvolle merken als Gaastra en McGregor, maar ook hippe en betaalbare nieuwkomers als Glamorous, Geisha, en Scotch & Soda. En vergeet ook zeker niet een kijkje te nemen op de gezellige Lifestyle afdeling met shop-in-shops van het landelijke Rivièra Maison en het eigentijdse woonmerk Riverdale afgewisseld met vele andere bijzondere woonaccessoires altijd afgestemd op de laatste woontrends. Daarnaast is BoMonT Renesse zelfs recentelijk uitgebreid met een prachtige corner van het merk LifestyleStyle Home collection met stijlvolle interieur accessoires. De filialen Domburg, Renesse, Goes en Terneuzen beschikken ook over een uitgebreide afdeling voor de kids met trendy merken als Vingino en Seven One Seven.

 

Loop eens binnen en laat je verassen door het bijzondere en uitgebreide assortiment.

 

BoMonT- Domburg
Ooststraat 1
4357 BE Domburg
Telefoon: 0118-586010
E-mail: domburg@bomont.nl

 

BoMonT - Middelburg

Markt 73
4331 LL Middelburg
Telefoon: 0118-650151
E-mail: middelburg@bomont.nl

 

BoMonT - Zoutelande

Langstraat 13
4374 AN Zoutelande
Telefoon: 0118-566003
E-mail: zoutelande@bomont.nl