Ouwerkerk, Brasserie en restaurant De Vierbannen
Niemand zal het ontkennen: in De Vierbannen, daar ervaar je Zeeland. Natuurlijk doet de keukenbrigade daar nog een schepje bovenop met de puurste producten uit de Zeeuwse wateren en het Zeeuwse land. Chef-kok Wouter Kik maakt dagelijks zijn rondje langs lokale vissers, (vlees)boeren en telers.
Puur Zeeland
Na zijn wereldwijde ervaringen waardeert hij de verse keur aan pure producten alleen maar meer. Geniet van zijn culinaire creaties. En, verras jullie gasten met een bijzonder diner. Uiteraard stel je het menu zelf samen met behulp van Wouter. Een smaakbeleving op zich! Een ontvangst in de brasserie of één van de riante terrassen, een feest in het restaurant, een intiem diner in één van de zalen met een machtig uitzicht over de Oosterschelde? bel ons en wij denken graag met u mee.
Gastvrij én dichtbij
Oh ja, nog één ding. De inwoners en de regelmatige bezoekers van Schouwen- Duiveland weten het al, maar nog niet iedereen: Ouwerkerk is altijd dichtbij. Zeeland klink misschien ver weg, maar vergeet niet dat Schouwen-Duiveland je een flink stuk tegemoet komt! Kijk maar op de kaart van Nederland en ontdek dat het eiland eigenlijk best 'diep' in Nederland ligt. De verbindingen met dammen en bruggen zijn optimaal en eigenlijk altijd filevrij. Onwetende bezoekers zijn steevast een half uur te vroeg. Maar, dan kunnen ze nog even van de machtige omgeving genieten en heerlijk tot rust komen.
Adres
Weg van de Buitenlandse Pers 3
4305 RJ Ouwerkerk
Telefoon: 0111-647547
E-mail: brasserie@vierbannen.nl